Ștafeta MMV la SkyRun 24, pentru reîmpădurirea României

 

Ștafeta MMV Asociația MaiMultVerde

55.775% Complete
2,231 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
41
Donații

Dacă la ultima ediţie SkyRun, pe lângă competiţia individuală, am avut parte şi de o premieră naţională, respectiv încercarea ultramaratonistului Gabriel Solomon de a doborî recordul mondial într-un maraton de 24 de ore de alergare pe scări, această ediţie vine cu ştafeta de 24 ore, la care vor participa 4 echipe, fiecare reprezentând una din cele patru asociaţii beneficiare.

La SkyRun 2016, Asociația MaiMultVerde a strâns o echipă de nădejde pentru a participa la proba de ștafetă de 24 de ore. Cei șase viteji vor urca scările de la SkyTower începând cu 23 ianuarie, cu gândul că fac acest lucru pentru a sprijini acțiunile de reîmpădurire ale asociației.

Faceți cunoștință cu echipa de ștafetă a Asociației MaiMultVerde și sprijiniți-ne printr-o donație chiar în această pagină!

 

Mihaela Berbece

Mihaela s-a născut în 25 septembrie 1985, în Dăbuleni, judeţul Dolj. A absolvit Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori, în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Îi place să-și petreacă timpul în aer liber, să alerge, să citească, îi plac drumeţiile montane, iar din când în când confecţionează brăţări din mărgele de lemn şi şnururi colorate.

S-a implicat în două acţiuni de fundraising, cu ocazia celor două participări la Transmaraton, în 2014 (semimaraton) şi 2015 (ultramaraton). Anul trecut, a oferit brăţări confecţionate de ea în schimbul donaţiilor.

"La SkyRun, am ales să susţin Asociaţia MaiMultVerde, deoarece provin din zona de sud a ţării, unde solurile sunt nisipoase, nu reţin apă, iar tendinţa este de deşertificare. Alerg pentru ca asociația să întreprindă acţiuni de împădurire acolo unde este nevoie."

Dacă doriți să fiți la curent cu activitățile ei, o mai puteți urmări pe Mihaela pe Facebook.

(Foto: Radu Cristi Vataman, Mihaela Pavel)

  

Sorin C. Chineață

Sorin are 24 de ani şi este inginer IT. S-a născut într-o localitate de lângă Bucureşti, iar de 9 ani locuiește în Capitală, pe rând în calitate de: licean, student, adult responsabil şi, nu în ultimult rând, alergător şi voluntar. 

Din cei 6 ani de experienţă de alergare, doi au fost încununați de o creştere vizibilă a performanţelor, datorată în mare parte antrenamentelor temeinice şi implicării în diferite proiecte de fundraising. 

"Întotdeauna mi-am găsit o motivaţie, iar faptul că am ales să susţin un ONG la o anumită cursă a reprezentat pentru mine o motivaţie în plus să mă antrenez, deoarece, într-un fel, eram parte din imaginea respectivului ONG.

Pentru SkyRun24, Sorin a ales să susţină MaiMultVerde deoarece mediul înconjurător a însemnat, pentru el, un element important în dezvoltare. 

"Am crescut printre copaci, am alergat pe 'iarba verde de acasă' şi mi-aş dori ca şi copiii din generaţiile ce urmează să aibă parte de aceste lucruri care de ceva timp au ajuns să pară mai mult privilegii, nicidecum un mediu normal de dezvoltare. Aştept cu nerăbdare să văd rezultatele acestui proiect şi sunt sigur că efortul va fi unul tare plăcut, aşa că, la final, ne vom vedea câteva sute de trepte mai sus!".

Îl puteți urmări pe Sorin pe Facebook, pe Twitter și pe blog-ul personal

 

Claudiu Hațegan 

Claudiu s-a născut în Sibiu în 18 mai 1977, a terminat Facultatea de Ştiinţe Economice la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca. A lucrat în domeniul vânzărilor și, în urmă cu 14 ani, s-a mutat în Bucureşti și a fost promovat în cadrul unei companii pentru care lucra la acea vreme. 

"De 8 ani şi jumătate muncesc în real estate şi îmi place tare mult ce fac, acesta este şi motivul pentru care am şi pornit pe drumul antreprenoriatului în acest domeniu, acum 5 ani şi jumătate, în compania imobiliară Klauss & Partners."

În cadrul participării sale la SkyRun 2016, Claudiu a ales Asociația MaiMultVerde pentru că iubește natura şi este un împătimit al sportului în aer liber (bicicletă, drumeţii montane, jogging etc.).

"Am ales să mă alătur cauzei pe care o susţine MaiMultVerde deoarece cred că e necesar ca toţi oamenii să se implice mai mult în a susţine protejarea, conservarea şi reîntinerirea naturii care pentru noi reprezintă principala sursă de oxigen, dar şi pentru o viaţă normală şi echilibrată."

Pe Claudiu îl mai puteți urmări pe Facebook și pe LinkedIN.

 

Mariana Nenu 

  

Mariana Nenu s-a născut în 18 iulie, în Bârlad. A absolvit Facultatea de Ingineria Produselor Alimentare. Îi place să citească foarte mult şi, dacă are timp, chiar o carte pe zi; îi place să asculte muzică și mai ales să-și petreacă timpul liber alergând alături de echipe frumoase şi oameni minunaţi.

"Pot spune că am făcut record balcanic şi naţional la 400 m garduri şi 2.000 m obstacole în 2015 la Salonic și la numeroase concursuri am fost pe podium. La SkyRun am ales să susţin Asociaţia MaiMultVerde deoarece mediul înconjurător înseamnă pentru mine în element important în dezvoltare".

O mai puteți urmări pe Mariana pe Facebook.

 

Dinu Turcanu

Dinu s-a născut pe 25 ianuarie 1977, deci aproape că-și va serba ziua de naștere la Skyrun 2016. 

"Dacă nu era concursul, aş fi serbat cu o alergare de 39 de km în weekend-ul respectiv :-)", spune Dinu.

S-a născut la Braşov, stă de la 18 ani în Bucureşti, unde a ajuns pentru a urma cursurile Facultăţii de Drept UITM. Acum lucrează în Contract Management la Accenture Romania.

Dinu aleargă de 5 ani (de 2 ani mai intensiv) şi a participat la peste 20 de maratoane, multe curse de alergare montană şi patru ultramaratoane. A alergat cca 1.500 km în 2015 şi se simte într-o formă destul de bună. 

"Sunt un alergător cu ceva experienţă şi rezistenţă şi nu aş avea probleme să alerg câteva ore pe scări. M-aş bucura să pot alerga şi strânge fonduri pentru MaiMultVerde. Sunt dependent de sport: în afară de alergare, practic regulat alpinism (inclusiv de altitudine), escaladă şi handbal."

Dinu a activat mulţi ani la Alianţa Civică, a strâns fonduri pentru Hospice Casa Speranţei la Transmaraton 2014, a fost voluntar la mai multe concursuri (Gerar, Wings of Life, Mountain Assault, etc) şi pacemaker la Semimaratonul Petrom şi Maratonul Internaţional Bucureşti.

"Sunt bucuros să am ocazia să susţin cauza MaiMultVerde, una care îmi este foarte aproape de suflet, ca om de munte şi pasionat de sporturi montane."

Pe Dinu îl mai puteți urmări pe Facebook, LinkedIN și pe cele două blog-uri: Muntele meu și Drepturi de autor.

 

Liviu Vasile

Liviu s-a născut în Bucureşti, în 15 mai 1977 și a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, dar profesează în cu totul alt domeniu. Aleargă de doar 7 luni, iar după doar trei luni prima lui cursă oficială a fost proba de maraton montan de la Ciucaş X3.

Până la sfârşitul anului 2015, a alergat 1.000 km, (o parte la 9 semimaratoane, 3 maratoane şi un ultramaraton), iar în decembrie 2015 a reuşit performanţa de a alerga 3 semimaratoane şi un maraton într-o săptămână; după încă o săptămână, a alergat un ultramaraton de 50 km.

"Susţin MaiMultVerde deoarece iubesc muntele, pădurea şi viaţa! Vreau ca şi copiii noștri să se bucure de ceea ce ne-am bucurat şi noi la rândul nostru."

Îl mai puteți urmări pe Liviu pe Facebook.

 

Sprijiniți echipa MMV la proba de ștafetă SkyRun 24, printr-o donație chiar în această pagină!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

MaiMultVerde pentru că ne dorim să putem lăsa moştenire copiilor noştri cele patru anotimpuri, apă potabilă şi aer curat, nu un cont în bancă şi un apartament cu patru camere.

În cei opt ani de activitate (2008-2015), Asociaţia MaiMultVerde a desfăşurat mai multe proiecte de împădurire la nivel naţional. Cu ajutorul voluntarilor, partenerilor și sponsorilor, am plantat în jur de 740.000 de puieți și am strâns aproximativ 325 de tone de gunoi. În anul 2014, Asociația MaiMultVerde a beneficiat de sprijinul activ a 760 de voluntari, implicați cu pasiune în toate proiectele desfășurate. 

SkyRun începe să devină un eveniment cu tradiţie, fiind tot mai apreciat de pasionaţii de alergare… pe scări! În 23-24 ianuarie 2016, evenimentul ajunge la a treia ediție a concursului în care participanții trebuie să alerge către ultimul etaj al clădirii Bucharest Sky Tower. Vor fi două zile dedicate, în care vom alerga, îi vom susţine pe alergători şi-i vom premia pe cei m

 

41 Donații

27 Jan 2016
25 Jan 2016

2A

20 RON
Bravo, baietii! Si fetele! We rock! Inca 2 puieti. Ma laud cu diploma.
25 Jan 2016

Alexandra G

30 RON
24 Jan 2016
50 RON
Bravo, Miha, esti cea mai tare. Go MMV!
24 Jan 2016
Bafta Sorin :P
23 Jan 2016

Lara

30 RON
23 Jan 2016

Andreea

30 RON
23 Jan 2016

Dinu Turcanu

30 RON
Fiecare puiet conteaza! Bravo echipa MMV!
22 Jan 2016

Anonymous

60 RON
Succes, echipa MaiMultVerde!
22 Jan 2016
Stairway to heaven :)
22 Jan 2016
22 Jan 2016

Roxy Coltan

30 RON
Have fun & good luck :)
21 Jan 2016

Anonymous

75 RON
21 Jan 2016
21 Jan 2016

Dada Iliescu

100 RON
Mult succes membrilor echipei! Pasiunea voastra pentru alergare si modul in care ati ales sa sustineti cauza sunt de admirat! Sunt alaturi de voi!
20 Jan 2016
Succes echipei! Sunteti minunati!
20 Jan 2016
Donatie primita cash. Multumim!
20 Jan 2016
test
20 Jan 2016

Anonymous

100 RON
Bafta, echipa MaiMultVerde!
20 Jan 2016
Suuces si fe;icitari!
16 Jan 2016
15 Jan 2016
15 Jan 2016
Donatii primite cash. Multumesc!
14 Jan 2016
run to remain "green"
14 Jan 2016

Bianca Isbasescu

20 RON
bafta Dinu
14 Jan 2016
bafta Dinu
14 Jan 2016

Tita

10 RON
bafta Dinu
13 Jan 2016

Mai mult verde

30 RON
Bafta Dinu Turcanu!
13 Jan 2016
12 Jan 2016