Roxana Popa aleargă la SkyRun pentru oxigenul copiilor ei

 

Roxana Popa Asociația MaiMultVerde

25.5% Complete
255 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
6
Donations

Roxana Popa are 38 de ani şi este mama a doi copii - Matei şi Maria. Aleargă de aproximativ doi ani şi o motivează mult competiţiile montane. 

"Ador liniştea, natura, aerul curat de care să mă bucur alături de familie."

A început ca fundraiser pentru Hospice Casa Speranţei, a continuat cu Hope and Homes for Children România, iar acum își dorește să ajute prin strângerea de fonduri necesare plantării cât mai multor copaci, de către Asociația MaiMultVerde. 

"Copiii noştri au nevoie de natură, de aer curat. Plantările copacilor, oprirea defrişărilor, stoparea poluării mediului înconjurător, reciclarea ajută la crearea unui mediu proprice în care să ne creştem copiii."

O mai puteți urmări pe Roxana pe Facebook și pe blog-ul 2 Iepurași.

 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

MaiMultVerde pentru că ne dorim să putem lăsa moştenire copiilor noştri cele patru anotimpuri, apă potabilă şi aer curat, nu un cont în bancă şi un apartament cu patru camere.

În cei opt ani de activitate (2008-2015), Asociaţia MaiMultVerde a desfăşurat mai multe proiecte de împădurire la nivel naţional. Cu ajutorul voluntarilor, partenerilor și sponsorilor, am plantat în jur de 740.000 de puieți și am strâns aproximativ 325 de tone de gunoi. În anul 2014, Asociația MaiMultVerde a beneficiat de sprijinul activ a 760 de voluntari, implicați cu pasiune în toate proiectele desfășurate. 

SkyRun începe să devină un eveniment cu tradiţie, fiind tot mai apreciat de pasionaţii de alergare… pe scări! În 23-24 ianuarie 2016, evenimentul ajunge la a treia ediție a concursului în care participanții trebuie să alerge către ultimul etaj al clădirii Bucharest Sky Tower. Vor fi două zile dedicate, în care vom alerga, îi vom susţine pe alergători şi-i vom premia pe cei m

 

6 Donations

Bafta!
22 Jan 2016

Brindusa

100 RON
Hai Roxana! Si bravo Asociatiei Maimultverde. O treaba excelenta.
22 Jan 2016
21 Jan 2016
16 Jan 2016
14 Jan 2016