De ziua mea vreau un copac

 

Andreea B Asociația MaiMultVerde

51% Complete
255 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

MaiMultVerde pentru că ne dorim să putem lăsa moştenire copiilor noştri cele patru anotimpuri, apă potabilă şi aer curat, nu un cont în bancă şi un apartament cu patru camere.

În cei opt ani de activitate (2008-2015), Asociaţia MaiMultVerde a desfăşurat mai multe proiecte de împădurire la nivel naţional. Cu ajutorul voluntarilor, partenerilor și sponsorilor, am plantat în jur de 740.000 de puieți și am strâns aproximativ 325 de tone de gunoi. În anul 2014, Asociația MaiMultVerde a beneficiat de sprijinul activ a 760 de voluntari, implicați cu pasiune în toate proiectele desfășurate. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

La mulți ani, copil! :-)
10 Aug 2016

Mihaela M.

50 RON
La multi ani...si maimultverde
03 Aug 2016
02 Aug 2016
la multi ani frumosi !
02 Aug 2016

Irina

75 RON
Bafta! Sper sa avem si noi copaci multi, multi si as vrea sa vad poze cu puieti, cu specificarea locului unde sunt plantati.
02 Aug 2016