Asociația MaiMultVerde

Asociația MaiMultVerde

Împreună împădurim România!

Status: Fundraising

În cei opt ani de activitate (2008-2015), Asociaţia MaiMultVerde a desfăşurat mai multe proiecte de împădurire la nivel naţional. Cu ajutorul voluntarilor, partenerilor și sponsorilor, am plantat în jur de 740.000 de puieți și am strâns aproximativ 325 de tone de gunoi. În anul 2014, Asociația MaiMultVerde a beneficiat de sprijinul activ a 760 de voluntari, implicați cu pasiune în toate proiectele desfășurate. 

[ Show more ]

29,495 RON

Sumă:

16

Galantomi:

381

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În cei opt ani de activitate (2008-2015), Asociaţia MaiMultVerde a desfăşurat mai multe proiecte de împădurire la nivel naţional. Cu ajutorul voluntarilor, partenerilor și sponsorilor, am plantat în jur de 740.000 de puieți și am strâns aproximativ 325 de tone de gunoi. În anul 2014, Asociația MaiMultVerde a beneficiat de sprijinul activ a 760 de voluntari, implicați cu pasiune în toate proiectele desfășurate. 

Voluntarii MaiMultVerde au plantat stejar, frasin şi paltin la Ploieşti (Şoseaua de Centură Est) pentru a îmbunătăţi calitatea aerului, salcâm la Talpa (Teleorman) pentru a împiedica alunecările de teren, brazi la Schela (judeţul Gorj) pe un versant defrişat sau stejar pentru a reface biodiversitatea Parcului Natural Comana (judeţul Giugiu). Timp de 4-5 ani, MaiMultVerde şi partenerii locali revin în fiecare loc în care s-a plantat pentru a realiza lucrări de întreţinere şi completare, astfel încât să se asigure dezvoltarea viabilă a viitoarei păduri.

În condiţiile în care anual, în România, se taie peste 15 milioane de arbori, iar problemele cauzate de defrişări (alunecări de teren, inundaţii, înzăpeziri, deşertificare, poluarea aerului) apar mereu, nevoia de a împăduri este din ce în ce mai mare.

Ne dorim să continuăm proiectele de împădurire şi în anii următori, adăugând alte suprafeţe plantate la harta împăduririlor realizate de MaiMultVerde în România. 

Printre cele mai mari proiecte din 2014, s-au aflat:

- proiectul de împădurire MegaCOPACUL

- participarea la evenimentul de fundraising Swimathon

- continuarea programului "Fă cadou un copac!"

- plantări și completări la plantări în Țara lui Andrei

- proiectul “Să plantăm pentru planetă!”

Pentru fiecare 10 lei donaţi, voluntarii MaiMultVerde vor planta un puiet într-una din aceste zone în 2016. Ca să vă demonstrăm că se poate, vă mai spunem că până acum, prin campania ”Fă cadou un copac” susţinută din donaţii individuale, am plantat peste 30.000 de puieţi de stejar, frasin, paltin şi alte specii ajutăroare la Ploieşti şi Snagov. 

Citiți mai multe despre acțiunile noastre din 2014 în raportul anual.

Susţine MaiMultVerde şi împreună vom împăduri România!

Vă mulţumim!