Ultra Trail du Mont Blanc

Ultra Trail du Mont Blanc este una dintre cele mai dificile competiţii de alergare montană din lume şi va începe în 29 august în localitarea Chamonix. Este vorba despre un tur complet al masivului Mont Blanc, prin trei ţări: Franţa, Elveţia şi Italia. Alergătorii vor parcurge 168 km la peste 2.500 de metri altitudine, cu o diferenţa de nivel pozitivă de 9.600 m, în condiții meteo grele, o cursă care necesită antrenament, echipament adecvat și autocontrol.

Este un eveniment sportiv de înaltă ținută, deschis tuturor, dar cu locuri limitate. 2.300 de persoane vor concura la această probă al cărei traseu parcurge zone extraordinar de frumoase ale masivului Mont Blanc. Toți atleții se vor supune acelorași reguli și vor fi tratați egal. Antrenamentul susținut este necesar și concurenții au parte de sfaturi medicale personalizate, bazate pe studiile realizate de organizatori de-a lungul timpului.

Evenimentul sportiv are şi o componentă ecologică, în 2006 fiind înființată o comisie de mediu care are drept scop să identifice riscurile ecologice ale concursului și să propună măsuri de protejare a mediului.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

17

Suma:

1,576 RON

Pagini fundraising

Cosmin aleargă la Ultra Trail du Mont Blanc pentru împădurirea României

Pentru Cosmin, competiţia Ultra Trail du Mont Blanc este un vârf personal care trebuie atins. Competiţia este una dintre cele mai dificile curse d

2,000 RON Target
1,576 RON Suma
17 Donatii
78.8% Complete