Împreună împădurim România! @ Dăruiește ziua ta ~ 2013

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toată lumea te întreabă ce îți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Și, când se întâmplă așa, îţi dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești ce ai mai bun în tine cu cei apropiați.

Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foarte rare. Sau poți contribui la o schimbare în bine în comunitatea în care trăiești.

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi de când lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Ce trebuie să faci?

Le scrii celor din echipa galantom.ro pe adresa andrei.chirtoc@galantom.ro, ei iți creează o pagină de fundraising legată de o cauză socială beneficiară galantom.ro pe care tu o alegi. Apoi distribui link-ul prietenilor sau le povestești despre inițiativa ta și poți colecta foarte usor donații online, prin plata cu cardul. Poți primi și donații în numerar pe care ulterior le transferi în contul cauzei susținute. 

Spor la ajutor! :)

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

58

Suma:

2,309 RON

Pagini fundraising

Sparge superstiția! Transformă vinerea neagră în vinerea verde! :)

(English version below) Dragi prieteni, Ziua mea cade anul acesta vineri, 13 decembrie. Mulți spun că e o zi cu ghinion și o numesc VINEREA NEAGR

2,000 RON Target
2,309 RON Suma
58 Donatii
100% Complete