Tor des Géants

Tor des Géants este prima şi singura cursă de trail running care combină distanţele lungi cu stilul individual al fiecărui alergător. Organizatorii nu impun etape obligatorii, iar câştigător este acela care termină cursa în cel mai scurt timp. Fiecare participant ia propriile deciziile legate de când şi cât de mult să se oprească pentru odihnă şi alimentare.

Tor des Géants este prima cursă de acest gen care acoperă o întreagă regiune, Valea d’Aosta, înconjurată de cei mai înalţi patru munţi din Alpi. Traseul trece prin Parcul Natural Gran Paradiso şi Parcul Regional Mont Avic.

Traseul are lungimea de 330 km, cu o ascensiune totală de 24.000 m și trece prin 34 de localități. Organizatorii oferă numai apă plată de băut, iar participanții trebuie să-și asigure lichidele și hrana necesare între punctele de alimentare. Asistența personală pe traseu este interzisă. Alergătorii nu au voie să se odihnească sau să doarmă în alte puncte decât cele oficiale. Timpul maxim alocat cursei este de 150 de ore. Timpii sunt cronometrați automat la punctele de verificare, pe baza unui chip purtat de concurenți. Câștigătorul este cel care trece primul linia de finiș din localitatea Courmayeur.

Competiția are loc în perioada 13 - 20 septembrie 2015.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

27

Suma:

2,835 RON

Pagini fundraising

Cosmin își testează limitele la Tor des Géants, pentru reîmpădurirea României

Pentru Cosmin Andrei Coca, competiţia Tor des Géants va fi încă o călătorie de descoperiri și depășiri de bariere personale. În 2015, doar p

1,500 RON Target
2,835 RON Suma
27 Donatii
100% Complete