Claudiu aleargă la SkyRun 2016 pentru protejarea naturii

 

Claudiu Hațegan Asociația MaiMultVerde

13.333333333333% Complete
200 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
3
Donații

Claudiu s-a născut în Sibiu în 18 mai 1977, a terminat Facultatea de Ştiinţe Economice la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca. A lucrat în domeniul vânzărilor și, în urmă cu 14 ani, s-a mutat în Bucureşti și a fost promovat în cadrul unei companii pentru care lucra la acea vreme. 

"De 8 ani şi jumătate muncesc în real estate şi îmi place tare mult ce fac, acesta este şi motivul pentru care am şi pornit pe drumul antreprenoriatului în acest domeniu, acum 5 ani şi jumătate, în compania imobiliară Klauss & Partners."

În cadrul participării sale la SkyRun 2016, Claudiu a ales Asociația MaiMultVerde pentru că iubește natura şi este un împătimit al sportului în aer liber (bicicletă, drumeţii montane, jogging etc.).

"Am ales să mă alătur cauzei pe care o susţine MaiMultVerde deoarece cred că e necesar ca toţi oamenii să se implice mai mult în a susţine protejarea, conservarea şi reîntinerirea naturii care pentru noi reprezintă principala sursă de oxigen, dar şi pentru o viaţă normală şi echilibrată."

Pe Claudiu îl mai puteți urmări pe Facebook și pe LinkedIN.

Susțineți-l pe Claudiu la SkyRun 2016, printr-o donație chiar aici!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

MaiMultVerde pentru că ne dorim să putem lăsa moştenire copiilor noştri cele patru anotimpuri, apă potabilă şi aer curat, nu un cont în bancă şi un apartament cu patru camere.

În cei opt ani de activitate (2008-2015), Asociaţia MaiMultVerde a desfăşurat mai multe proiecte de împădurire la nivel naţional. Cu ajutorul voluntarilor, partenerilor și sponsorilor, am plantat în jur de 740.000 de puieți și am strâns aproximativ 325 de tone de gunoi. În anul 2014, Asociația MaiMultVerde a beneficiat de sprijinul activ a 760 de voluntari, implicați cu pasiune în toate proiectele desfășurate. 

SkyRun începe să devină un eveniment cu tradiţie, fiind tot mai apreciat de pasionaţii de alergare… pe scări! În 23-24 ianuarie 2016, evenimentul ajunge la a treia ediție a concursului în care participanții trebuie să alerge către ultimul etaj al clădirii Bucharest Sky Tower. Vor fi două zile dedicate, în care vom alerga, îi vom susţine pe alergători şi-i vom premia pe cei m

 

3 Donații

Adriana-Andreea

20 RON
Go Clau, go!!! Noi am spart gheata, cine urmeaza? :))
10 Jan 2016