Cosmin Andrei Coca - Asociația MaiMultVerde

Cosmin alearga pentru impadurirea Romaniei

668 RON Donatii stranse
66.8% Complete
1,000 RON Target
11 Donatii

 

Cosmin are 34 de ani. Originar din Baia Mare, s-a stabilit acum un an în Sibiu, un loc ideal unde poate să practice în natură sporturile care îl pasionează: alergatul, mersul cu bicicleta, urcatul pe munte.

Îi place natura şi aleargă de când se ştie, dar mai serios a început acum cinci ani. De atunci, a bifat mai multe maratoane pe asfalt în România, dar şi pe cele de la Atena (în 2010, când grecii sărbătoreau 2.500 de ani de la bătălia de la Maraton), Roma şi Dusseldorf (în 2011), apoi l-a prins microbul alergatului pe munte. Aşa a putut să îmbine alergatul şi muntele şi a participat la patru ultramaratoane în România, în Munţii Bucegi, Călimani şi Gurghiu, iar în Grecia în Munţii Rodopi. În 2014, îşi propune să participe la Ultra-Trail de Mont Blanc, un traseu de 164 km care înconjoară Mont Blanc. Când nu aleargă, Cosmin merge pe bicicletă şi îşi doreşte să facă o tură cicloturistică mai lungă prin România şi în afară ţării.

Dacă te uiţi pe profilul lui de Facebook, vei vedea o mulţime de fotografii cu avioane. Nu este doar o pasiune, ci chiar o profesie! Cosmin este controlor de trafic aerian la Aeroportul Internaţional din Sibiu. Oricum, are destul de mult timp liber pentru a participa la evenimente culturale şi îi place să meargă des la concerte şi alte spectacole. Bănuim că atunci când aleargă mai şi fredonează câte o melodie, pentru că un alt hobby al lui Cosmin este muzica. Sperăm că nu cântă atunci când dirijează avioane la aeroport :-)

A ales să fie fundraiser Galantom pentru MaiMultVerde deoarece consideră că organizaţia îi împărtăşeşte principiile, precum şi dorinţa de mai multă implicare activă pentru a proteja mediul. Îşi doreşte să fie parte dintr-o comunitate a alergătorilor MaiMultVerde care apreciază mediul şi mişcarea într-un mediu cât mai curat şi să contribuie cât mai mult la proiectele de împădurire ale organizaţiei.

”Îmi place să alerg, să merg cu bicicleta şi să hoinăresc pe munţi. Toate aceste activităţi prefer să le fac în natură, nu în oraş, aşa că pot observa schimbările dramatice prin care trece mediul şi câtă nevoie este de intervenţia noastră. Fie că este vorba de mizeria lăsată de turişti, de tăierile de arbori, de speciile de animale afectate de tăieri, de impactul pe care îl are chiar şi activitatea mea asupra biodiversităţii, nu pot rămân impasibil. Aşa că am început să mă gândesc ce aş putea face mai mult.

A fi fundraiser pentru Asociaţia MaiMultVerde şi a ajuta la strângerea de fonduri pentru acţiunile de împădurire ale organizaţiei consider că este deja un mare pas în direcţia potrivită. Următorul ar fi chiar să particip la acţiunile de plantare împreună cu cei care mă vor susţine!

Alerg pentru ca MaiMultVerde să planteze mai mulţi copaci acolo unde este nevoie, să cureţe de gunoaie zone naturale şi să promoveze un stil de viaţă frumos şi sănătos!”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația MaiMultVerde

MaiMultVerde pentru că ne dorim să putem lăsa moştenire copiilor noştri cele patru anotimpuri, apă potabilă şi aer curat, nu un cont în bancă şi un apartament cu patru camere.

Împreună împădurim România!

În cei opt ani de activitate (2008-2015), Asociaţia MaiMultVerde a desfăşurat mai multe proiecte de împădurire la nivel naţional. Cu ajutorul voluntarilor, partenerilor și sponsorilor, am plantat în jur de 740.000 de puieți și am strâns aproximativ 325 de tone de gunoi. În anul 2014, Asociația MaiMultVerde a beneficiat de sprijinul activ a 760 de voluntari, implicați cu pasiune în toate proiectele desfășurate. 

Braşov Marathon ~ 2014

Evenimentul organizat de Clubul pentru Protecţia Naturii şi Turism  Brașov a ajuns la a treia ediție. În 26 aprilie, te bucuri de frumuseţea oraşului şi a împrejurimilor acestuia, pe un tras

11 Donatii

Radu Delegeanu

158 RON
Bafta si numai bine!
29 May 2014

Endre Simo

30 RON
Multa bafta si la mai mult verde!
16 May 2014

Mihai Lucit

20 RON
Sa ai bafta si energie multa :).
25 Apr 2014

Cristina Mitrescu

30 RON
25 Apr 2014

Sena Petrea

10 RON
25 Apr 2014

Anamaria Bogdan

100 RON
Succes!
25 Apr 2014

Claudia Ratiu

20 RON
La cat mai multi copaci :)
24 Apr 2014

George Ionescu

25 RON
Succes, Cosmin!
24 Apr 2014

Bianca Costea

75 RON
22 Apr 2014

Diana Popescu

50 RON
Mult succes!
16 Apr 2014

cristian gherghel

150 RON
succes la maraton prietene drag!
16 Apr 2014