Eliza Dumitrache - Asociația MaiMultVerde

Cel mai frumos cadou de ziua mea - reforestation

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie - reimpadurirea Romaniei.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză si impreuna sa conservam flora, fauna si frumusetea de care inca ne bucuram si care este in pericol.

Impreuna putem aduce o schimbare!

Cu drag

Eli


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația MaiMultVerde

MaiMultVerde pentru că ne dorim să putem lăsa moştenire copiilor noştri cele patru anotimpuri, apă potabilă şi aer curat, nu un cont în bancă şi un apartament cu patru camere.

Împreună împădurim România!

În cei opt ani de activitate (2008-2015), Asociaţia MaiMultVerde a desfăşurat mai multe proiecte de împădurire la nivel naţional. Cu ajutorul voluntarilor, partenerilor și sponsorilor, am plantat în jur de 740.000 de puieți și am strâns aproximativ 325 de tone de gunoi. În anul 2014, Asociația MaiMultVerde a beneficiat de sprijinul activ a 760 de voluntari, implicați cu pasiune în toate proiectele desfășurate. 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!