Felicia Nadoleanu - Asociația MaiMultVerde

Împreună împădurim România!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii

 

În condiţiile în care anual, în România, se taie peste 15 milioane de arbori, iar problemele cauzate de defrişări (alunecări de teren, inundaţii, înzăpeziri, deşertificare, poluarea aerului) apar mereu, nevoia de a împăduri este din ce în ce mai mare.

Ne dorim să continuăm proiectele de împădurire şi în anii următori, adăugând alte suprafeţe plantate la harta împăduririlor realizate de MaiMultVerde în România.

Pentru fiecare 10 lei donaţi, voluntarii MaiMultVerde vor planta un puiet.

Susţine MaiMultVerde şi împreună vom împăduri România!

Îți mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația MaiMultVerde

MaiMultVerde pentru că ne dorim să putem lăsa moştenire copiilor noştri cele patru anotimpuri, apă potabilă şi aer curat, nu un cont în bancă şi un apartament cu patru camere.

Împreună împădurim România!

În cei opt ani de activitate (2008-2015), Asociaţia MaiMultVerde a desfăşurat mai multe proiecte de împădurire la nivel naţional. Cu ajutorul voluntarilor, partenerilor și sponsorilor, am plantat în jur de 740.000 de puieți și am strâns aproximativ 325 de tone de gunoi. În anul 2014, Asociația MaiMultVerde a beneficiat de sprijinul activ a 760 de voluntari, implicați cu pasiune în toate proiectele desfășurate. 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!