Diana și Daniel: tot mai sus, pentru reîmpădurirea României

 

Diana și Daniel Slav Asociația MaiMultVerde

5% Complete
50 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

Diana şi Daniel Slav s-au născut la malul mării (Diana în Mangalia, Daniel în Constanţa), acum 38 de ani. Au absolvit Facultatea de Drept şi... lucrează în domeniul portuar. Au fost colegi de facultate şi au transformat această relaţie într-una de cuplu!

Diana se implică de mult timp în voluntariat, prin proiectul Constanţa Free Tour. Sutele de oameni pe care le-a adunat până acum au numai vorbe bune la adresa ei, ca dovadă pagina de pe site-ul Trip Advisor.

"Deşi suntem născuţi la mal de mare, iubim muntele, iubim pădurile şi parcurile şi încercăm să ajungem periodic în vacanţe unde să facem drumeţii lungi. De asemenea, iubim tot ce e turn în care se poate urca, de aceea ne-am şi înscris la SkyRun. Ne dorim să avem în continuare cât mai multe parcuri, păduri şi spaţii verzi  de care să ne putem bucura în plimbări şi vacanţe."

Când are timp, Diana ne povestește despre "aventurile" ei de voluntariat şi la Dianaslav.ro.

Susţineţi-i pe soţii Slav la SkyRun 2016, printr-o donaţie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

MaiMultVerde pentru că ne dorim să putem lăsa moştenire copiilor noştri cele patru anotimpuri, apă potabilă şi aer curat, nu un cont în bancă şi un apartament cu patru camere.

În cei opt ani de activitate (2008-2015), Asociaţia MaiMultVerde a desfăşurat mai multe proiecte de împădurire la nivel naţional. Cu ajutorul voluntarilor, partenerilor și sponsorilor, am plantat în jur de 740.000 de puieți și am strâns aproximativ 325 de tone de gunoi. În anul 2014, Asociația MaiMultVerde a beneficiat de sprijinul activ a 760 de voluntari, implicați cu pasiune în toate proiectele desfășurate. 

SkyRun începe să devină un eveniment cu tradiţie, fiind tot mai apreciat de pasionaţii de alergare… pe scări! În 23-24 ianuarie 2016, evenimentul ajunge la a treia ediție a concursului în care participanții trebuie să alerge către ultimul etaj al clădirii Bucharest Sky Tower. Vor fi două zile dedicate, în care vom alerga, îi vom susţine pe alergători şi-i vom premia pe cei m

 

1 Donații

Anonymous

50 RON
05 Jan 2016