Adela aleargă la Maratonul Retezat pentru MaiMultVerde

 

Adela Szatvanyi Asociația MaiMultVerde

1% Complete
15 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
1
Donații

Adela Szatvanyi a copilărit în inima Maramureşului, în Vișeul de Sus, înconjurată de obiceiuri străvechi şi peisje impresionante, ceea ce a făcut-o să aprecieze natura şi să-şi dorească să contribuie la restabilirea echilibrului ecologic.

De aproape un an participă la maratoane naţionale şi internaţionale şi este fundraiser MaiMultVerde din mai 2014, când s-a alăturat comunităţii Galantom, prin participarea la Bucharest International Half Marathon. Prin finalizarea semimaratonului, a reuşit să strângă suma necesară pentru a reîmpăduri cu 80 de copaci zonele defrişate din ţară.

“Voi continua să mă implic şi să fiu fundraiser Galantom pentru MaiMultVerde deoarece asociaţia îmi împărtăşeşte principiile şi dorinţa de a lăsa moştenire nepoţilor cele patru anotimpuri, aerul curat atât de necesar dar şi plăcerea de a privi un peisaj spectaculos.”

Pentru a susţine acest proiect şi pentru că iubeşte Maramureşul, Adela va alerga pentru MaiMultVerde, pentru reîmpădurire şi bunăstare socială, la Maratonul Retezat, sperând să-şi atingă obiectivul: “Vreau să-i fac cadou României copaci!”.

La evenimentul sportiv din Retezat, ea va alerga la proba de cross de 14 km. Este o probă nou introdusă, care se adresează montaniarzilor, dar și alergătorilor de curse mai scurte. Susțineți-o pe Adela printr-o donație și urați-i succes!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

MaiMultVerde pentru că ne dorim să putem lăsa moştenire copiilor noştri cele patru anotimpuri, apă potabilă şi aer curat, nu un cont în bancă şi un apartament cu patru camere.

În cei opt ani de activitate (2008-2015), Asociaţia MaiMultVerde a desfăşurat mai multe proiecte de împădurire la nivel naţional. Cu ajutorul voluntarilor, partenerilor și sponsorilor, am plantat în jur de 740.000 de puieți și am strâns aproximativ 325 de tone de gunoi. În anul 2014, Asociația MaiMultVerde a beneficiat de sprijinul activ a 760 de voluntari, implicați cu pasiune în toate proiectele desfășurate. 

O competitie de alergare pe cararile turistice ale Parcului National Retezat: proba de maraton (~44.2Km), proba de semimaraton (~21Km), proba de cros (~14Km). Organizata cu sprijinul Primariei Râu de Mori, serviciului Salvamont si al Jandarmeriei Montane din judetul Hunedoara.  

 

1 Donații

Baftaaa! :)
28 Jul 2014